Etsi


Kokemuksemme tuhansista testauksista ja sadoista kunto-ohjelmista sekä niiden toteutuksista ovat antaneet selkeän kuvan oikeista elämäntavoista. Kunto-ohjelman toteuttaminen ilman ravinto-ohjelmaa on toimintaa, josta puuttuu tärkein osa-alue. Painonhallinnassa tärkeintä on saada rakennettua lihaksisto kuntoon, jolloin keho kuluttaa nautitun ravinnon. Jos ei ole lihaksistoa ei keho myöskään kuluta riittävästi.  Jatkuvat dieetit ovat synnyttäneet  uuden ilmiön, jota voisi kutsua kehon säästöliekiksi. Kun dieettien lähtökohtana vain ravinnon pienentäminen on keho käyttänyt ravintona lihaksiston proteiinia ja tuhonnut lihaksiston, jonka jälkeen perusaineevaihdunta on entisestäänkin pienentynyt.

Ravintovalmentajamme tekee teille kestävään kehitykseen ohjaavat ravinto-ohjelmat, joissa yksi tärkeimmistä elementeistä on opetella syömään riittävästi ja oikein rytmitettynä. Ravinto-ohjaus on rakennettu easy eat-ravintopalveluun, jolloin voitte täyttää ruokapäiväkirjat ja saatte ohjeet netin kautta. Myös kysymykset ja vastaukset välittyvät sähköisesti.

3 kk ravinto-ohjelman hinta on 150 € sisältäen 3 Inbody 720 -mittausta 45 vrk:n välein, jotta voimme korjata ravinto-ohjelmassa havaittuja puutteita tai virheitä.
Ravintovalmennus sisältää  3- 4 tapaamista, ruokavaliokartoituksen, ravintohaastattelun, ruokapäiväkirjan anallysoinnin sekä viikon ravinto-ohjelman.
Tilaukset voitte tehdä yhteystietosivujen kautta.